NIEUWE PRODUCTEN

 

DUO SNACK heeft een gezond laagje zuivel als basis, en bouwt daarop verder met heilzame “Powerfoods” zoals quinoa, cranberries, cocos, citrusvruchten,… en een schat aan groenten en fruit. 

Deze gezonde tussendoortjes in een “on the go” verpakking van 165g, werden door de jury bekroond met de   2e nominatie Gouden Tavola Retail 2016.  Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve producten op de Tavola beurs.  

 

Het DIP-IT concept bestaat telkens uit 24 krokante dipstokjes met 2 soorten rijkgevulde dipsauzen op basis van zuivel. 

In het gamma verschijnen de volgende combinaties: “Smokey Salmon and Honey - Spicy Tuna and Tomato”, “Sweet Mango and Chicken - Crispy Bacon and Cheese” en ook de vegetariërs worden niet vergeten met de “Chunky Cheddar and Mustard - Crazy Carrots and Peppers” variant. 

Het elegante zwarte bakje kan zo op tafel of gaat gemakkelijk van hand tot hand.

Nieuwe Sun Salads !

Omwille van de immer stijgende populariteit van onze Sun Salads, heeft Nikita besloten nog een paar soorten aan het gamma toe te voegen: Pasta Risone en Quinoa met rode biet. 

Ook werden een aantal bestaande recepten vernieuwd om u een nog frissere ervaring te geven tijdens de zalige zomermaanden !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2018 Nikita. All rights reserved.